5 κομμάτια που πρέπει να πετάξεις από την ντουλάπα σου


Ποιες συμβουλές δίνει η στυλίστρια Micaela Erlanger για το καθάρισμα της ντουλάπας;

Oι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μας, αφού νομίζουμε πως δεν μπορούμε να αποχωριστούμε κανένα από τα ρούχα μας.

Ωστόσο, η γνωστή στiλίστρια των stars του Hollywood Micaela Erlanger υποστηρίζει πως η καλύτερη επιλογή είναι να καθαρίζουμε και να απομακρύνουμε τα περιττά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας κάθε λίγους μήνες.

Εκτός από την εναλλαγή που πρέπει να κάνουμε δηλαδή στην ντουλάπα μας, από χειμερινά σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά, καλό είναι να πετάξουμε ό,τι χρειάζεται ή να δωρίσουμε ό,τι είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν ταιριάζει σε εμάς.

Μπορείτε να σκεφτείτε απλά, πόσα T–shirts έχουμε στην κατοχή μας που πλέον δεν φοράμε ή πόσες κάλτσες είναι μονές. Ξεκαθαρίζοντας τακτικά τη ντουλάπα σας, θα αποκτήσετε μία καλά οργανωμένηγκαρνταρόμπα, χωρίς περιττά κομμάτια, ενώ θα θυμηθείτε πάλι τα ρούχα σας για να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνεται τα ίδια σύνολα. Αυτή η νέα συνήθεια δεν θα ανανεώσει μόνο την εμφάνιση σας αλλά θα δημιουργήσει και νέο χώρο για καινούρια ρούχα.

Ποια κομμάτια πρέπει να αποχωριστείτε;

Αταίριαστες Κάλτσες
Όλες οι γυναίκες έχουμε κάλτσες στην ντουλάπα μας, οι οποίες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Καλό είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσετε τις μονές κάλτσες και να κρατήσετε μόνο τα ζευγάρια.

Παλιά T–shirts
Συμβαίνει σε όλες ολες μας. Μόλις βρούμε το αγαπημένο μας T-shirt  δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε στιγμή, αφού είναι μία εύκολη λύση που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα πάντα. Ωστόσο, όταν μία μπλούζα είναι πολυφορεμένη αποκτά κάποια όχι και τόσο κολακευτικά κίτρινα σημάδια ή χάνει το σχήμα της. Αν έχετε και εσείς μερικές τέτοιες μπλούζες είναι καιρός να τις αντικαταστήσετε.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes