5 «δυνατές» τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017

χτενίσματα+ τάσεις

Έχουμε ήδη γράψει πολλά για την απόλυτη τάση στα κουρέματα της σεζόν, το κοντό καρέ, αλλά δεν είναι η μοναδική. Μέσα από τα fashion shows για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2017 ξεπήδησαν διάφορες τάσεις για τα μαλλιά, σε κουρέματα και χτενίσματα.

Ανάμεσά τους, λοιπόν, εκτός από τα καρέ, θα βρεις α. τα «φυσικά» μαλλιά, δηλαδή τα μαλλιά χωρίς υπερβολικό styling, β. τα μαλλιά τα χτενισμένα στο πλάι, γ. τις εντυπωσιακές πλεξούδες που θυμίζουν …πριγκίπισσες του πολέμου, και δ. τις αφέλειες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τάσεις στα μαλλιά που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν:

1- Μαλλιά χτενισμένα στο πλάι (Side parts): Διαχρονική επιλογή που κολακεύει όλα τα πρόσωπα και ταιριάζει σε κάθε στιλ, από τα αυστηρά ως τα πολύ μοντέρνα κουρέματα.

2- Μαλλια με ελάχιστο styling: Αυτό που στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, βάζεις λίγο αφρό ή άλλο προϊόν, και φεύγεις; Ε, αυτή η εύκολη διαδικασία είναι μόδα! Ξέχνα για λίγο τα αυστηρά ισιωμένα μαλλιά και αφέσου στις φυσικές σου μπούκλες και το natural look.

3- Αφέλειες: Άλλη μια διαχρονική επιλογή που φέτος έχει την τιμητική της, ιδίως στα καρέ. Διάλεξε τις μακριές αφέλειες που μπορείς να τις χτενίσεις και στα πλαϊνά, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι και οι αφέλειες που πέφτουν πάνω στα μάτια.

4- Πλεξούδες αλά ...Καλίσι: Τελικά, η «μητέρα των δράκων» και το Game of Thrones δημιούργησαν τάση, μεγάλες εντυπωσιακές πλεξούδες, πολλές μικρές που να δημιουργούν στεφανάκια, ό,τι μπορείς να φανταστείς σε πλεξούδα που μπορεί να δημιουργήσει ...στέμμα στα μαλλιά σου ή απλά να τραβήξει την προσοχή, είναι μέσα στη μόδα!

5- Κοντό καρέ: Είναι must τη φετινή σεζόν και θα το δεις παντού και σε διάφορες εκδοχές, με φράντζα, με αφέλειες, ολόισιο, με μπούκλες σε σπαστά μαλλιά... εσύ διάλεξε απλά αυτό που σου ταιριάζει.

View this post on Instagram

Killer cut by James today 👊🏼✂️😜

A post shared by George Northwood (@georgenorthwood) on