6 + 1 διάσημες Ελληνίδες και οι κούκλες αδελφές τους στο Instagram

διάσημες + αδελφές

Διάσημες και οι αδελφές τους, το Instagram έχει φροντίσει να μας δώσει μια εικόνα από τη σχέση τους. Και εμείς αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι συνήθως η ομορφιά είναι μοιρασμένη και στις δυο!

Συνήθως, είναι η μία αδελφή που γνωρίζουμε, η διάσημη, και η άλλη είτε είναι μικρότερη, και σπουδάζει (βλ. την περίπτωση της αδελφής της Σπυροπούλου, αλλά και της αδελφής της Βαλαβάνη), ή δεν ασχολείται με κάποιο επάγγελμα που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας (βλ. την αδελφή της Αραβανή), ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που και οι δυο αδελφές είναι εξίσου γνωστές (βλ. τις δίδυμες  Αϊνατζόγλου και τις αδελφές Φαρμάκη, αλλά και τις διάσημες αδελφές Ματσούκα).

Το καλοκαίρι στάθηκε αφορμή για να δούμε στο Instagram στιγμές και αφιερώσεις από τις διάσημες αδελφές στις λιγότερο γνωστές αδελφές τους, ή στις αδελφές τους, και να αναφωνήσουμε "τι ομορφόσογο!" πολλές φορές!

Σημείωση: Από τη λίστα απουσιάζουν οι δίδυμες Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη, όπως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη δική της αδελφή, Ελίνα, που έχουν καιρό να μας χαρίσουν κάποια κοινή πόζα στο Instagram

1- Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου: Οι δυο αδελφές είναι αχώριστες και πολύ αγαπημένες και οι φωτογραφίες τους στο Instagram, με πιο πρόσφατη αυτή από τις διακοπές της παρουσιάστριας στη Ρόδο, το αποδεικύνει! Η 18χρονη Κατερίνα σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

2- Demy και Ρώμη Παπαδέα: Αχώριστο δίδυμο, επίσης, καθώς η εντυπωσιακή δικηγόρος Ρώμη γράφει και τραγούδια για τη μικρή της αδελφή - ενώ παιρνούν πολύ χρόνο μαζί και κάνουν μαζί διακοπές!

3- Ευαγγελία και Μαρία Αραβανή: Η μικρότερη αδελφή της Ευαγγελίας, Μαρία, θα μπορούσε βεβαίως να είναι κι εκείνη μοντέλο, καθώς διαθέτει τα προσόντα! Ωστόσο, ασχολείται με τη γυμναστική, είναι γυμνάστρια, και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

4- Ευριδίκη και Ιωάννα Βαλαβάνη: To Survivor έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε καλύτερα την αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ, και εν συνεχεία το "μικρό Βαλαβανάκι" όπως της αρέσει να αποκαλεί την αδελφή της, Ιωάννα, με την οποία τη χωρίζουν 7 χρόνια. Μ' αυτή τη φωτογραφία θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της...

valava

5-Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζόγλου: Οι δίδυμες "κούκλες" του Survivor είναι αχώριστες..!

6-Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Άλλο ένα δίδυμο όπου οι δυο αδελφές είναι εξίσου γνωστές, ενώ διατηρούν το δικό του fashion blog και e-shop. H Γωγώ, μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο μετά το διαζύγιό της, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

7- Δήμητρα και Μαρία Ματσούκα: Μια σχέση πολύ δυνατή και πολύ γνωστή! Το φετινό καλοκαίρι τις βρήκε συχνά μαζί στο Instagram αφού η Δήμητρα θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια της μικρότερης αδελφής της που ξεκίνησε το δικό της brand με μαγιό.