5 απλά χτενίσματα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν


Τη βραδιά του ρεβεγιόν πρωταγωνιστεί ο καλύτερος μας εαυτός. Φοράμε ένα προσεγμένο και επιλεγμένο outfit το οποίο μας κολακεύει και ξέρουμε ότι με αυτό θα τραβήξουμε όλα τα βλέμματα ενώ δίνουμε ιδιαίτερη βάση στο μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που θα επιλέξουμε.
Το πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου είναι ένα εξίσου σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της εμφάνισης σου. Θέλεις κάτι που να είναι ιδιαίτερο, να σου πηγαίνει αλλά και να πηγαίνει με τα ρούχα που θα φοράς και το ύφος που θέλεις να αποπνέεις.

1- Εάν δεν θέλεις κάτι υπερβολικό μία πολύ ωραία επιλογή είναι να κάνεις τα μαλλιά σου έντονες μπούκλες. Για το έντονο αποτέλεσμα βάλε το ψαλίδι σου τρία δάχτυλα κάτω από τη ρίζα για να ξεκινάει το “σπάσιμο” από εκεί.

2-Σε περίπτωση που θέλεις κάτι γιορτινό και ξεχωριστό για το ρεβεγιόν προτίμησε το πιο ιδιαίτερο χτένισμα που γνωρίζεις να κάνεις στα μαλλιά σου. Εάν δεν θέλεις να πας σε κομμωτήριο μπορείς να απευθυνθείς σε κάποια φίλη σου για να σου φτιάξει ένα περίτεχνο χτένισμα ή να βρεις στο youtube DIY τρόπους για να το κάνεις μόνη σου.

3-Μία γρήγορη αλλά και chic λύση είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν χαμηλό ατημέλητο κότσο. Σε περίπτωση που το outfit σου είναι εξώπλατο αυτή η επιλογή χτενίσματος θα το απογειώσει.

4-Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου σε μία εντυπωσιακή ponytail για ένα ιδιαίτερο αλλά και stylish αποτέλεσμα.

5-Εάν θέλεις ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα μόνο για την ξεχωριστή βραδιά του ρεβεγιόν, τόλμησε να χρησιμοποιήσεις color shampoo. Έτσι η νέα χρονιά θα σε βρει πλήρως ανανεωμένη ενώ σε μερικά μόλις λουσίματα το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου θα έχει επιστρέψει.