Το νέο "Μπακαλάκι της Mystic Pizza" υπόσχεται κάτι διαφορετικό!

Mystic

"Επιστροφή στα βασικά" ακούς να λένε παντού από τότε που χτύπησε η κρίση, αλλά αν υπάρχει ένα εστιατόριο που εφαρμόζει αυτή την επιστροφή σε όλο της το μεγαλείο, αυτό είναι η Mystic Pizza στο Παγκράτι!

Ξέχνα αυτά που ήξερες. Η Mystic Pizza άλλαξε - προς το καλύτερο φυσικά: Πέρα από τις γνωστές πίτσες και τους μεζέδες, το ...μενού πλέον περιλαμβάνει και ένα μοντέρνο «μπακάλικο» με ελληνικά delicatessen, τα οποία αγοράζεις για το σπίτι ή τα απολαμβάνεις επιτόπου! Μια mystic μπακαλοταβέρνα με τα όλα της!

Αν και δεν φαίνεται μεγάλο απέξω, το μαγαζί αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα: Στο ισόγειο με τα ωραία παλαιικά πλακάκια, θα λειτουργεί το νέο «Μπακαλάκι της Mystic Pizza», με παραδοσιακά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και τραπεζάκια όπου θα μπορείς να τα δοκιμάσεις, κάπως σαν γευσιγνώστης! Στον ημιώροφο λειτουργεί cocktail μπαρ όπου πέρα από τα κλασικά ποτά και το κρασί, σερβίρονται επίσης κοκτέιλ με βότανα, ρακή από τις Λουσακιές Κρήτης, τσίπουρο Μεσενικόλα και εσπρέσο με άρωμα κάνναβης. Και στον πρώτο όροφο έχουμε το κυρίως εστιατόριο, όπου μπορείς να απολαύσεις τις γνωστές και μη εξαιρετέες πίτσες της αλυσίδας, τα μαγειρευτά, το αρνάκι Σαμοθράκης στο πήλινο, τα τσιγαριστά χόρτα, τα φαλάφελ, καθώς και πολλές vegan επιλογές. Με 12-15 ευρώ το άτομο, τρως αρχοντικά και υγιεινά! Α, και για να μην το ξεχάσουμε, στο υπόγειο βρίσκεται το κελάρι με τα βαρέλια και τα εμφιαλωμένα κρασιά (πιες με μέτρο!).

Το "Mystic Mπακαλάκι" και το κελάρι του εγκαινιάζονται επίσημα την Τετάρτη 16/12 στις 19.00 με γευσιγνωσία κρασιού του Οινοφόρου-Κτήμα Ρούβαλη. Στο χώρο θα εκτίθενται φωτογραφίες του Ηλία Τσαουσάκη.

Mystic Pizza & Pasta Bar, Φερεκύδου 2, Παγκράτι.

https://www.facebook.com/Mystic-Pizza-Pasta-82370865943/timeline