Πως θα καταφέρεις να δουλέψεις μετά από ξενύχτι: 4 χρήσιμα tips

thought-catalog-214785

Δεν μπορούσες να σταματήσεις να διαβάζεις το καινούργιο σου βιβλίο ή έβλεπες ταινία ή βγήκες και άργησες αρκετά να γυρίσεις και δεν πρόλαβες να κοιμηθείς καθόλου πριν πας στη δουλειά. Όποιος και αν είναι ο λόγος, μην ανησυχείς σου έχουμε τη λύση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω 4 tips και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δουλέψεις μετά από ξενύχτι.

1- Μπορεί να θες να πιεις όλο το κουτάκι του καφέ για να ξυπνήσεις, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι με δύο κούπες καφέ μπορείς να έχεις όση ενέργεια χρειάζεσαι για να ξυπνήσεις.

2- Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η διατροφή σου είναι πολύ κακή. Φάε έξυπνα και απέφυγε την πολύ ζάχαρη και τους υδατάνθρακες. Προτίμησε φαγητά όπως τα αυγά που είναι υψηλά σε πρωτεΐνες ή το αβοκάντο που έχει υγιή λιπαρά. Επίσης, προσπάθησε να τρως μικρά γεύματα γιατί τα μεγάλα θα σε κάνουν να θες να κοιμηθείς.

3- Κάνε μικρά δεκάλεπτα διαλείμματα. Τα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς και να ξυπνήσεις.

4- Η αφυδάτωση και η κούραση είναι συνδεδεμένες, γι’αυτό πιες αρκετό νερό μέσα στην ημέρα. Κράτα ένα μπουκάλι νερό πάνω στο γραφείο σου και γέμιζέ το όταν τελειώνει. Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι σαν ιδέα, αλλά θα κάνει τη. διαφορά.