4 χαρακτηριστικά που κάθε άντρας ψάχνει σε μια γυναίκα


Οι γυναίκες ψάχνουμε πολλά σε έναν άντρα και τελικά ερωτευόμαστε εκείνον που θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικές. Τι ψάχνουν, όμως, πραγματικά οι άντρες από μία γυναίκα; Πέρα από την εμφάνιση, υπάρχουν 4 χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να τον κάνουν να ερωτευθεί αμέσως:

1.Θέλει μια γυναίκα… παιχνιδιάρα: Όχι ότι δεν σε θέλει σοβαρή, αλλά λατρεύει να σε βλέπει να έχεις ενδιαφέροντα, δραστηριότητες και όρεξη για παιχνίδια. Θέλει να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι, να βγαίνετε έξω και να μοιράζεστε πολλές στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.

2.Σε θέλει ανεξάρτητη: Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις την τέλεια δουλειά ή χρήματα. Απλά δεν θέλει να νιώθει ότι εξαρτάσαι από αυτόν (ή από την οικογένειά σου) συναισθηματικά.

3.Πρέπει να είσαι συναισθηματικά ώριμη: Ένας άντρας ερωτεύεται αμέσως μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, αγαπάει τον εαυτό της και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά της.  Αντίθετα, απομακρύνεται εύκολα από μια γυναίκα που δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις και δεν έχει τον έλεγχο της ζωής της.

4.Θέλει «χημεία»: Κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να κάνει-και να παραμείνει σε- σχέση με μια γυναίκα με την οποία δεν έχει «χημεία». Το πάθος είναι σημαντικό, όπως και η ικανότητά σου να το διατηρήσεις ζωντανό!