4 πολύ εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στη δουλειά

χτενίσματα + δουλειά

Προφανώς, άμα η δουλειά σου επιβάλλει ενδυματολογικό κώδικα, σημαίνει ότι πρέπει να είσαι φροντισμένη και στην υπόλοιπη εμφάνισή σου: κυρίως στα μαλλιά!

Όμως, δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα στο κομμωτήριο, γι’ αυτό και αναζητάς λύσεις που θα σου επιτρέπουν να δείχνεις μέσα στα κουστούμια και τα little black dresses σου ή έστω στις κομψές casual εμφανίσεις σου, καλοχτενισμένη. Υπάρχουν, όμως, χτενίσματα που σου επιτρέπουν να πετύχεις μόνη σου, και σε λίγο χρόνο, ένα καλό hair look.

1-Μπορείς να επενδύσεις στο φυσικό "σπάσιμο" που έχουν τα μαλλιά σου και τις μπούκλες που αποκτούν άμα τα λούσεις. Μπορείς απλά με το σεσουάρ σου και μια φυσούνα να τους δώσεις λίγο όγκο, ή μπορείς με φυσικό τρόπο (και αφρό) να τους χαρίσεις ένα ανάλαφρο στιλ.

1-

2- Ίσια: με ένα σεσουάρ ή ένα σίδερο μπορείς να δώσεις στα μαλλιά σου το ίσιωμα που θα σε εξυπηρετήσει στη δουλειά και θα ταιριάξει με τα looks σου.

3-

3- Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά. Για να κάνεις πιο ρομαντικό το χτένισμά σου, δέσε μια κορδέλα σε λεπτό φιόγκο.

4-

4- Πιάσε τα μαλλιά σου σ' ένα χαμηλό κότσο και άφησε μερικές τούφες για ένα πιο messy αποτέλεσμα που θα "σπάσει" λίγο την αυστηρότητα του look σου.

2-

(Πηγή photo: Pinterest)