33 Τετραγωνικά Μέτρα: Τέλεια cocktails, σε ένα μπαρ με τέλειο όνομα!

33

Σε έναν κόσμο (ή μια πόλη τέλος πάντων), όπου τα περισσότερα μπαρ έχουν σύντομα και αγγλικά ονόματα, τα 33 Τετραγωνικά Μέτρα κάνουν τη διαφορά. Και την ίδια στιγμή, μας βγάζουν από τον κόπο του να υπολογίσουμε πόσο μεγάλος είναι ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού! Δεν είναι και λίγο...

Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αθηναϊκά μπαρ των τελευταίων χρόνων. Άνοιξε στα Βριλήσσια πίσω στο 2010 - και ενώ στην αρχή συγκέντρωνε κυρίως ανθρώπους που έμεναν στην περιοχή, πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε στέκι για πολλούς ανθρώπους που ήθελαν ένα early drink μετά τη δουλειά, κάπου μακριά από το κέντρο. Στον ζεστό εσωτερικό χώρο του, συναντάμε ένα καλαίσθητο και μεγάλο μπαρ, κάπως "θεατρικό", ενώ έξω στην πλατεία (Αναλήψεως), υπάρχουν τραπεζάκια και ένας ακόμα πάγκος.

33

Αρκετός κόσμος έρχεται εδώ για να δοκιμάσει τα πρωτότυπα coctails, όπως το Tahitian Punch με gin και φρουτώδη αρώματα, το Μexican Sdinger με Mezcal passion fruit και το άκρως συναρπαστικό Ce n'est pas possible, που αποτελείται από λευκό ρούμι αρωματισμένο με δενδρολίβανο, λικέρ elderflower, φράουλα, μηλικό οξύ και emulsified elderflower. Φυσικά, αρκετοί τιμούν και τη λίστα με τα κρασιά. Ιδιοκτήτης του μπαρ και υπεύθυνος για την επιλογή αποσταγμάτων και οίνων, είναι ο Albergatus Vitriol, απόφοιτος του WSPC, με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης.

Ακόμα κι αν ο δρόμος δεν σε βγάζει συχνά στα Βριλήσσια, μια επίσκεψη στα 33 Τετραγωνικά Μέτρα επιβάλλεται!

33 τετραγωνικά μέτρα, Βριλήσσια, Πλατεία Αναλήψεως 4, 21 0682 1033

https://www.facebook.com/33