3 τύποι φίλων που η κάθε γυναίκα πρέπει να έχει


Σε κάποιο σημείο της ζωής σου, συνήθως αρκετά μετά που έχεις τελειώσει τις σπουδές σου στο πανεπιστήμιο, αρχίζει να μην σε ενδιαφέρει τόσο το να κρατήσεις επαφή με όλους τους ανθρώπους που γνώρισες κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής. Συνειδητοποιείς επίσης ότι αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο αναφορικά με τις φιλίες σου δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Υπάρχουν τρεις τύποι φίλων όμως με τους οποίους όχι μόνο πρέπει να συνεχίσεις να επικοινωνείς αλλά είναι και εκείνοι με τους οποίους η σχέση σας απλά θα γίνεται όλο και πιο δυνατή με την πάροδο του χρόνου.

1.Η παιδική σου φίλη είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχετε περάσει πολλά, κάνετε παρέα από το σχολείο και ακόμα και όταν έχετε πολύ καιρό να επικοινωνήσετε μπορείς να μιλήσεις μαζί της άνετα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα θεμέλια μιας τέτοιας φιλίας είναι πολύ ισχυρά και αξίζει να την έχεις στη ζωή σου όσα χρόνια και αν περάσουν.

2.Σίγουρα έχεις μια φίλη την οποία θαυμάζεις για την αποφασιστικότητα και την δημιουργικότητά της. Είναι η φίλη σου που όλοι χαρακτηρίζουν ως πολυπράγμων και πάντα ψάχνει καινούργια πράγματα να ασχοληθεί.  Μια τέτοια φίλη θα σου δώσει ώθηση να κάνεις και εσύ περισσότερα πράγματα και θα σε εμπνεύσει να προχωρήσεις στη ζωή σου.

3.Μια ακόμα φίλη που όλες πρέπει να έχουμε στη ζωή μας είναι εκείνη που είναι μόνιμα γεμάτη θετική ενέργεια. Είναι η φίλη εκείνη που θα σου σταθεί στις χειρότερες στιγμές της ζωή σου αλλά και εκείνη που θα είναι παρούσα στις καλύτερες για να χαρεί με εσένα. Το να έχεις μια τέτοια φίλη στη ζωή σου σε “ανεβάζει” ψυχολογικά και κάνει να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο θετικά.