3 τρόποι για να φτιάξεις νόστιμα πιάτα χωρίς πολλές θερμίδες

fish

Δεν χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα παχυντικό

Είναι αλήθεια πως ένα φαγητό νοστιμεύει με την προσθήκη ζάχαρης, κρέμας γάλακτος ή κάποιας βουτυρένιας σάλτσας. Όμως δεν είναι μόνο τα παχυντικά υλικά που δίνουν νοστιμιά σε ένα πιάτο. Ανακαλύψτε 3 τρόπους για να προσθέσετε γεύση, αλλά όχι και θερμίδες σε ένα φαγητό:

Λεμόνι
Το λεμόνι θα δώσει νοστιμιά στη σαλάτα σας αλλά και στα κρέατα. Αναμείξτε με ελαιόλαδο για τα λαχανικά και μαρινάρετε τα κρεατικά πριν το ψήσιμο με χυμό λεμονιού και σκόρδο.

Διάβασε τη συνέχεια στο Unique By Ermes