3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να χάσεις πάνω από 20 κιλά


Εύκολα βήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον δύσκολο στόχο

Η προσπάθεια απώλειας των περιττών κιλών ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες καθώς η αιώνια μάχη με την ζυγαριά παραμένει άνιση. Πριν αρχίσετε να αγχώνεστε και να τιμωρείτε τον εαυτό σας, η ιστορία της αμερικανίδας Emily Abbate μπορεί να σας εμπνεύσει. Μια ιστορία με την οποία πολλές από εσάς θα ταυτιστείτε, καθώς υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να επιβληθούμε σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Η Emily Abbate, περιέγραψε στο PopSugar, πως κατάφερε να χάσει περισσότερα από 20 κιλά και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε. Μετά από αμέτρητες μάχες με την ζυγαριά και με τον εαυτό της, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Η ίδια, μάλιστα ανέφερε πως ξεκίνησε με την υποστήριξη της μητέρας της να προπονείται για μαραθώνιους αγώνες και με αυτό τον τρόπο έβαλε τον αθλητισμό στη ζωή της. Το ένα βήμα πρός το στόχο της έφερνε το άλλο και πλέον, ύστερα από 7 χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα υγιές και δυνατό σώμα. Η Abbate, αποκάλυψε τα 3 μυστικά που την βοήθησαν να κατακτήσει το σώμα που πάντα επιθυμούσε. Η υπομονή, το πείσμα και η προσήλωση στο στόχο της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας της.

Ποτέ μην αποκλείετε τροφές

Οι εξαντλητικές δίαιτες έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: Να σας απαλλάξουν από κάτι. Διαγράφοντας τροφές από το διαιτολόγιό σας, όπως το ψωμί και οι πατάτες, εγκυμονεί ο κίνδυνος να τις σκέφτεστε συνεχώς και συνεπώς να τις ζητάτε. Αντί να φοβάστε αυτές τις τροφές, ήρθε η ώρα να μάθετε να τις καταναλώνετε στις σωστές ποσότητες. Με αυτό τον τρόπο και θα τις απολαμβάνετε και θα τις εκτιμάτε περισσότερο.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας