18 σημάδια ότι μπορεί να σε απατά

απιστία σημάδια

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που στην τσέπη του φίλου μου βρήκα μια απόδειξη από διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Όσο και να προσπάθησα να καταπιώ το “ξενοδοχείο”, πώς θα μπορούσα σε καιρό κρίσης να καταπιώ το “πολυτελές”.  Ή μερικά χρόνια πριν που πέρναγα μεσάνυχτα κάτω από το ιατρείο του πρώην φίλου μου και είδα το φως ανοιχτό! Άλλο σοκ κι από εκεί… Ή τον άλλον που τον είδα να φιλιέται μπροστά στα μάτια μου σε μπαρ στις Σπέτσες και μετά προσπαθούσε να μου πει ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε…

Από τη Νανά Χατζή

Πριν λοιπόν τον πιάσεις στα πράσα όπως εγώ και μείνεις παξιμάδι, μπορείς να αποκωδικοποιήσεις από τώρα τη συμπεριφορά  του, ή έστω τα σημάδια που δείχνουν ότι η κατάσταση είναι ύποπτη. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μερικές φορές κάνουμε όνειρα χωρίς τον ξενοδόχο, τα χρόνια περνούν και δεν είναι καλό να είμαστε στην κοσμάρα μας. Ιδού τα σημάδια που πρέπει να σε αφυπνίσουν:

 1. Μέχρι τώρα είχε το κινητό του ήταν σε κοινή θέα και ξαφνικά άρχισε να το αποσύρει, ή να το χαντακώνει.
 2. Οι λογαριασμοί της πιστωτικής του κάρτας που κάποτε τους πέταγε πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, τώρα δεν υπάρχουν πουθενά.
 3. Κάθε φορά που βγαίνει από ένα δωμάτιο παίρνει μαζί του το κινητό.
 4. Οι περισσότερες φίλες του στο Facebook είναι πολύ καυτές και εννοείται δεν τις ξέρεις!
 5. Κάποιες σταθερές του συνήθειες έχουν αρχίσει να αλλάζουν: αργεί πολύ στη δουλειά, μιλάει πολύ περισσότερο στο τηλέφωνο, είναι αρκετά αφηρημένος και σκεπτικός.
 6. Νεύρα, πολλά νεύρα: τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά απότομος μαζί σου κι αν τολμήσεις να κάνεις παράπονα για τη συμπεριφορά του σε κατηγορεί ότι εσύ είσαι  σπαστική και γκρινιάρα.
 7. Φιλάει, αγκαλιάζει και λέει περισσότερα γλυκόλογα στο σκύλο του παρά σε εσένα. Καλά, αυτό το έκανε και πριν, με τη διαφορά ότι πριν έπαιρνες κι εσύ κανένα φιλί.
 8. Περνάει πολύ χρόνο παρέα με την ταμπλέτα.
 9. Αποφεύγει να μείνετε μόνοι: ίσως να μη θέλει να ξεκινήσετε κάποια κουβέντα που μπορεί να  τον φέρει αντιμέτωπο με άβολες ερωτήσεις.
 10. Δεν του αρέσει πια να βγαίνετε  και όταν προτείνεις να πάτε κάπου ή είναι πτώμα, ή βαριέται.
 11. To sex μαζί του έχει αραιώσει δραματικά.

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αν: 

 1. Φεύγει Σαββατοκύριακο με τους φίλους του και δεν σε παίρνει ένα τηλέφωνο, ή δεν στέλνει καν μήνυμα.
 2. Θα μπορούσες να τον πεις και προσβλητικό απέναντι σου: σου λέει χωρίς καμιά συστολή ότι δεν σου πάει αυτό που φοράς, βρίσκει ότι πάχυνες, προσέχει το μαρούλι που κόλλησε στο δόντι σου, σου υπενθυμίζει ότι ροχαλίζεις, ή ότι οδηγείς υπερβολικά αργά.
 3. Δεν μπορείς πλέον να προγραμματίσεις τίποτε μαζί του διότι  όλο και πιο συχνά ακυρώνει ξαφνικά τα ραντεβού σας.
 4. Το sex μαζί του έχει άλλο στιλ.
 5. Σε έχει αποκαλέσει με άλλο όνομα.
 6. Φτάσατε στην ατάκα “χρειάζομαι χώρο/ χρόνο,  ή “πρέπει να μείνω λίγο μόνος μου να σκεφτώ”.
 7. Το ότι έχεις διαβάσει όλο το άρθρο μέχρι το τέλος, είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι ανησυχείς. Κι όταν εσύ ανησυχείς κάτι ξέρεις.