10 τρόποι για να δείχνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες

πιο όμορφη φωτογραφίες

Απλά και εύκολα tips που όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε

Σε μία εποχή όπου το Instagram έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων, πολλές προσπαθούμε να μιμηθούμε τις αγαπημένες μας stars και τις τέλειες πόζες τους σ' αυτό.

Ακόμα και οι celebrities, όμως, δεν έχουν γεννηθεί με τη γνώση και την ικανότητα να τραβάνε τέλειες φωτογραφίες. Αντίθετα, οι φωτογραφίες που βλέπουμε στους λογαριασμούς τους στο Instagram, είναι αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών. Συγκεκριμένα, μαθαίνουν να ποζάρουν, να βάφονται και να χτενίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να βγαίνουν πάντα πανέμορφες.
Διαβάστε παρακάτω τα 10 σημαντικότερα tips που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας.
1. Μην αφήσετε τους ρύπους της ατμόσφαιρας και την υγρασία να χαλάσουν τα μαλλιά και επομένως τη φωτογραφία σας. Αξιοποιήστε τα ειδικά μαντηλάκια κατά τους φριζαρίσματος των μαλλιών και απολαύστε τις φωτογραφίες σας.

2. Για να πετύχετε την τέλεια φωτογραφία πρέπει πρώτα να δουλέψετε τις πόζες σας. Μήπως το αριστερό σας προφίλ είναι καλύτερο από το δεξί; Μήπως το διακριτικό χαμόγελο σας ταιριάζει περισσότερο; O φωτογράφος των διάσημων, Jack Guy, προτείνει να δοκιμάσετε όλες τις πόζες που μπορείτε να σκεφτείτε και ύστερα να επιλέξετε εκείνες που σας ταιριάζουν περισσότερο.

3. Συνήθως όταν έρχεται η ώρα του ''κλικ'' όλοι λένε "Cheese". Ωστόσο, η Patti Wood, ειδική σε θέματα που αφορούν τη γλώσσα του σώματος, υποστηρίζει ότι η λέξη "Μoney" είναι καταλληλότερη γι' αυτή τη χρήση καθώς αναδεικνύει το πραγματικό μας χαμόγελο.

4. Δώστε σημασία στην ποιότητα της φωτογραφίας. Μία καλή φωτογραφική μηχανή υπόσχεται καλύτερες φωτογραφίες από μια κάμερα κινητου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr