10 ταξίδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή

paris

Οι προορισμοί που πρέπει να βάλεις στην travel list σου

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε και φτιάχνετε λίστες με προορισμούς που θα θέλατε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε, έστω και μία φορά στη ζωή σας, τότε η παρακάτω λίστα σας αφορά.

Γιατί υπάρχουν ταξίδια που τα κάνουμε γιατί είναι χαλαρά, γιατί μας επιτρέπουν να αποδράσουμε έστω για λίγο, γιατί είναι προορισμοί που είναι must και όλοι τους επισκέπτονται, όμως υπάρχουν κι εκείνα τα ταξίδια που απαιτούν περισσότερο χρόνο και αφοσίωση αφού υπόσχονται να μας προσφέρουν μία life changing experience.

1-Holi Festival, Ινδία
Οι Ινδοί υποδέχονται την άνοιξη και γιορτάζουν την επικράτηση του καλού έναντι του κακού… με …χρώματα. Το περίφημο φεστιβάλ Holi, το πιο γνωστό από τα πολλά θρησκευτικά Φεστιβάλ της Ινδίας που γιορτάζονται στη διάρκεια του χρόνου, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αφού εκτός από πολύ χορό και τραγούδι θα ζήσετε από κοντά και τον «πόλεμο χρωμάτων».

2-Gorilla Trekking, Ρουάντα
Θέλετε να δείτε τους γορίλες από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον; Η επιλογή είναι ένα ταξίδι στη Ρουάντα όπου έναντι αντιτίμου μπορείτε να συμμετάσχετε σε οργανωμένες πεζοπορίες που θα σας οδηγήσουν μπροστά στα υπέροχα αυτά πλάσματα της ζούγκλας.

Διάβασε τη συνέχεια στο Unique By Ermes