10 εύκολες ιδέες για να διακοσμήσεις έναν λευκό τοίχο


Οι πιο ωραίες και εύκολες ιδέες που μπορείς να πάρεις για να διακοσμήσεις έναν λευκό τοίχο

Το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι η κλασική επιλογή που δίνει την εντύπωση ενός μεγάλου χώρου.Έχεις σκεφτεί ποτέ, όμως, ότι ο χώρος σου θα άλλαζε εντελώς αν εκμεταλλευόσουν τους λευκούς τοίχους του σπιτιού σου;

Σίγουρα οι αλλαγές δεν ταιριάζουν σε όλους, όμως όλοι θα ρίσκαραν να αλλάξουν τον βαρετό, άσπρο τοίχο που πιθανόν να έχουν κουραστεί να αντικρίζουν κάθε φορά που μπαίνουν σπίτι.

Πριν αρχίσεις να τρομάζεις, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να ταξιδέψει και να εμπνευστεί. Μόνο μερικές πινελιές είναι αρκετές για να ανανεώσουν τον χώρο σου και φυσικά τη διάθεσή σου.

Ανακαλύψτε παρακάτω 10 ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε:

Αν δεν τα πας καλά με τα πινέλα, η ταπετσαρία είναι η ιδανική λύση για εσένα. Διάλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει ή έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα έπιπλα και δώσε νέο αέρα στο σπίτι σου.

Βάλε 2 με 3 ράφια για να καλύψεις το κενό. Αν είσαι αρκετά τολμηρή, τότε μπορείς να βάψεις τα ράφια σε ένα έντονο χρώμα, ώστε να τραβάει όλα τα βλέμματα. Διακόσμησέ τα με φωτογραφίες ή άλλα μικρά αντικείμενα.

Κρέμασε έναν εντυπωσιακό καθρέφτη. Αμέσως ο χώρος σας θα αναδειχθεί και θα μεγαλώσει.

Ζωγράφισε στον μονόχρωμο τοίχο σου διακριτικά σχέδια που θα δώσουν στυλ στο σύνολο του χώρου.

Δημιούργησε ένα gallery wall. Ήρθε η ώρα να βγάλεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες από ταξίδια στο φως και να τις βάλεις σε ωραία καδράκια. Αμέσως ο τοίχος σου θα αποκτήσει ταυτότητα.

Διάλεξε τα αγαπημένα σου γλαστράκια ή φυτά και κρέμασε σε αυτά από ένα ξύλο. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει

Μετέτρεψε τον άσπρο τοίχο σε ένα μαυροπίνακα, σαν αυτούς που είχαμε στο σχολείο, και κάθε μέρα ζωγράφιζε και γράφε κάτι που ταιριάζει με τη διάθεσή σου. Μπορείς να ζητήσεις και από τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Φτιάξε μια ξύλινη βιβλιοθήκη τοίχου και κρέμασε την στον άλλωτε βαρετό τοίχο. Φύλλαξε τα αγαπημένα σου αντικείμενα εκεί και μεταμόρφωσε τον χώρο σου

Αγόρασε ή φτιάξε και κρέμασε ένα μεγάλο πίνακα που θα μπορείς να γράφεις την do list της εβδομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις ξανά τίποτα.

Τοποθέτησε μια μεγάλη κρεμάστρα. Και ο τοίχος σου θα αναβαθμιστεί και τα πανωφόρια σου θα βρουν θέση.

 

 

  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας