Θέλεις να φτιάξεις κάτι που να μην έχει πολλές θερμίδες για μεσημέρι; Δες τι σου προτείνουμε.
Τι θα χρειαστείς
¼ φλιτζάνι μουστάρδα με κόκκους
¼ φλιτζάνι μουστάρδα απαλή χωρίς κόκκους
½ κούπα μέλι
3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
½ από ένα μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3-4 φιλέτα κοτόπουλο
Αλάτι-πιπέρι
3-4 κλωναράκια δενδρολίβανο
Πως θα το φτιάξεις
Σε ένα μπολ συνδύασε το μέλι, τις μουστάρδες, το ελαιόλαδο και τέλος τον δενδρολίβανο. Στην συνέχεια βάλε λίγο λάδι στο τηγάνι. Πρόσθεσε το κρεμμύδι και σοτάρισε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει για περίπου 5 λεπτά. Στην συνέχεια πρόσθεσε το σκόρδο και συνέχισε να σοτάρεις 1-2 λεπτά. Τοποθέτησε τα φιλετάκια κοτόπουλο πάνω από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε ένα ταψί. Ρίξε αλάτι, πιπέρι και το μείγμα με την μουστάρδα πρόσθεσε τα κλωναράκια και ψήσε στον φούρνο για 20-30 λεπτά στους 200 βαθμούς.