Φτιάξε φιλέτο σολομού για το μεσημεριανό σου με κόλιανδρο, lime και τσίλι.
Τι θα χρειαστείς
Χυμό και ξύσμα από ½ lime
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου
1 ½ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα τσίλι
1 μεγάλοι φιλέτο σολομού
½ κουταλάκι του γλυκού χοντρό θαλασσινό αλάτι
2 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένο κόλιανδρο
Πως θα το φτιάξεις
Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτύπησε ελαφρά το ξύσμα, το χυμό, το τσίλι και το αλάτι. Τοποθέτησε το σολομό σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα. Ρίξε το μίγμα πάνω από την κορυφή του σολομού και ψήσε για 15 λεπτά. Μόλις βγάλεις από τον φούρνο πρόσθεσε φύλλα κόλιανδρου από πάνω. Το φαγητό σου είναι έτοιμο.