Έχει ξεκινήσει επίσημα αυτή η περίοδος του χρόνου που οι βόλτες στη Νότια πλευρά της πόλης έχουν την τιμητική τους. Για ένα ακόμη καλοκαίρι, το ξενοδοχείο The Margi, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας, γίνεται ένας από τους αγαπημένους προορισμούς, με το Malabar restaurant να ανοίγει σήμερα τις πόρτες του.
Σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σκηνικά της πόλης, ο ταλαντούχος chef Παναγιώτης Γιακαλής συνδυάζει αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις και δημιουργεί ξεχωριστά πιάτα, όπως Carbonara di mare, κοτόπουλο με κρούστα prosciuto, maki από πεπόνι και ρύζι basmati μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας. Παράλληλα, ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης προετοιμάζει δροσερά cocktails, όπως το επετειακό “The Margi 50” με τροπικά φρούτα, rasberry infused vodka και lemon foam και το ιδιαίτερο “Clockwork Orange” με Tanqueray gin, mint, pink grapefruit και orange bitter.
Για κρατήσεις: 210 8929160