Απολαύστε το αγαπημένο σας κέικ χωρίς ενοχές
Ανάμεσα στα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη είναι και το αλεύρι που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κέικ. Το αγαπημένο σε όλους κέικ καρότου περιέχει μεγάλες ποσότητες γλουτένης, που για όσους έχουν δυσανεξία σ' αυτή ή για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και τα κιλά τους, μπορεί να γίνει απαγορευτικό. Αν θέλετε, λοιπόν, να απολαύσετε το carrot cake σας χωρίς το άγχος της ...γλουτένης , μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι σίτου, με αλεύρι αμυγδάλου. Η γεύση είναι εξίσου υπέροχη, τα αρώματα εξίσου έντονα και αυτό το κέικ καρότου χωρίς γλουτένη, θα σας συναρπάσει!
Διάβασε τη συνταγή στο gynaikamagazine.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας