Κάθε Σάββατο στο JOY It’s inside you στο Mega ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανακαλύπτει τα πιο νόστιμα φαγητά και γλυκά σε διάφορα μαγαζιά της πόλης.
Το Fooding Around συνδυάζει γεύσεις από όλον τον κόσμο και βόλτες σε κάθε δρόμο και περιοχή της Αθήνας.
Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πηγαίνει στην Κάτω Κηφισιά, στο “Καλωσόρισμα του Αντώνη” και μας παρουσιάζει πώς φτιάχνεται το καλύτερο γιουβέτσι της Αθήνας. Το εστιατόριο του Αντώνη Ρούσσου χαρτογραφεί την αστική ελληνική κουζίνα σε ένα καλοβαλμένο χώρο με φιλόξενη αύρα και καλοδιαλεγμένα υλικά και όπως μας εξηγεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι η ταβέρνα στην οποία δοκίμασε το καλύτερο γιουβέτσι ever!
Υλικά που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις κι εσύ:
1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ελιά ή κιλότο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
3 μεγάλα κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
4 μεγάλα καρότα
1 πιπέρια πράσινη
1 ματσάκι σέλινο
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι ,πιπέρι, μπαχάρι
πάπρικα γλυκιά και καυτερή
2 δαφνόφυλλα
3 ώριμες ντομάτες
1 ποτήρι χυμό χορταρικών
2 κουταλιές ζωμό κρέατος
3 κουταλιές Κέτσαπ Hellmann's
250 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 πακέτο κριθαράκι χοντρό
*Δες JOY it’s inside you κάθε Σάββατο στις 14:50 στο Mega κι ανακάλυψε περισσότερες συνταγές και hot spots της πόλης μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.