Ο Gus μας μαθαίνει να φτιάχνουμε την πιο νόστιμη γαλλική κρεμμυδόσουπα για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και τα πιο κρύα βράδια του φθινοπώρου.
Ένα φαγητό που μπορεί να είναι το πρώτο πιάτο στο μενού σου ή το κυρίως πιάτο, αν θέλεις κάτι πιο ελαφρύ.
Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
1,3 λίτρα ζωμός βοδινού
1 κιλό κρεμμύδια
50 γρ. μαργαρίνη
2 κουταλιές σούπας αλεύρι
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
4 σκελίδες σκόρδο
250 ml λευκό κρασί
4-8 φέτες γαλλική μπαγκέτα
140 γρ. τσένταρ τριμμένο
Ακολούθησε όλα τα βήματα της συνταγής που θα δεις στο βίντεο.