Σπαράγγια με καρύδια και χυμό λεμονιού. Για ένα απολαυστικό και υγιεινό βραδινό.
Τι θα χρειαστείς
½ κιλό σπαράγγια κομμένα κα καθαρισμένα
2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
Πώς θα το φτιάξεις
Ζέστανε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά. Πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι. Πρόσθεσε τα σπαράγγια και μαγείρεψε για 2 λεπτά. Ανακάτεψε και μαγείρεψε για άλλα 5 λεπτά. Αφαίρεσε από τη φωτιά και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τα καρύδια. Ανακάτεψε απαλά. Σέρβιρε αμέσως.