Σολομός με σάλτσα βατόμουρου για να κάνουμε και κάτι πιο gourmet για βραδινό!
Τι θα χρειαστείς
½ του φλιτζανιού μαρμελάδα βατόμουρου
3 κουταλιές ξίδι από κόκκινο κρασί
1 μεγάλο φιλέτο σολομού
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
Πώς θα το φτιάξεις
Σε μια κατσαρόλα μαγείρεψε την μαρμελάδα με το ξίδι σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει η μαρμελάδα. Στην συνέχεια αφαίρεσε από την φωτιά. Πέρασε το φιλέτο από παντού με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι ,χυμό και ξύσμα λεμονιού. Τοποθέτησε το σολομό στο ταψί με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω. Μαγείρεψε για 8-10 λεπτά. Σέρβιρε με την σάλτσα βατόμουρου και με φρέσκα βατόμουρα.