Σολομός μαριναρισμένος με μουστάρδα και σιρόπι σφενδάμου για ένα υγιεινό μεσημεριανό!
Τι θα χρειαστείς
1 μεγάλο φιλέτο σολομού κομμένο σε κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από ½ λεμονιού
Πως θα το φτιάξεις
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθέτησε τα φιλέτα σολομού σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα. Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφού βάλεις τον σολομό να μαγειρευτεί έτσι απλά χωρίς τίποτα από πάνω για 10 λεπτά, βγάλε από τον φούρνο και με ένα πινέλο πέρασε το μίγμα με την μουστάρδα. Πρόσθεσε στον φούρνο για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο σολομός. Το φαγητό σου είναι έτοιμο.