Σάντουιτς με γαλοπούλα, τυρί Asiago,σάλτσα από μαγιονέζα και μουστάρδα και μαρμελάδα από blueberries! Ένα εύκολο, απολαυστικό και διαφορετικό βραδινό!
Τι θα χρειαστείς
1 καρβέλι γαλλική μπαγκέτα
½ του φλιτζανιού μαγιονέζα
¼ του φλιτζανιού μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο εστραγκόν
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Φύλλα μαρουλιού
1 φλιτζάνι μαρμελάδα με blueberries
¼ του φλιτζανιού τυρί Asiago τριμμένο
Στήθος γαλοπούλας καπνιστό σε φέτες
Ντομάτα κομμένη σε φέτες
Πώς θα το φτιάξεις
Κόψε το ψωμί στην μέση και σε μερίδες. Σε ένα μπολ ανάμειξε την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι. Άπλωσε το μίγμα με την μαγιονέζα και στις δύο πλευρές του ψωμιού. Πρόσθεσε ένα φύλλο μαρουλιού σε κάθε σάντουιτς και από πάνω άλειψε την μαρμελάδα. Πρόσθεσε λίγο τριμμένο τυρί και ντομάτα. Πρόσθεσε την γαλοπούλα και κλείσε τα σάντουιτς σου. Καλή σου όρεξη.