Για "Γαστρονομικές Συναντήσεις" μας περιμένει το μεζεδοπωλείο Τζίτζικάς και Μέρμηγκας μέχρι και την Κυριακή 9 του μήνα, προσφέροντάς μας την καλύτερη ποικιλία αιγιοπελαγίτικων τυριών. Η ποικιλία περιλαμβάνει καλαθάκι Λήμνου, το οποίο στραγγίζει και στεγνώνει σε καλάθι από λυγαριά, κασέρι Μυτιλήνης, γνωστό για τη μαστιχωτή και βουτυράτη υφή του, βολάκι Άνδρου με έντονο άρωμα και υφή, σπιτικό αρσενικό Νάξου - πικάντικο τυρί μεγάλης ωρίμανσης, πιπεράτη κοπανιστή Μυκόνου, δροσερό ξύγαλο Σητείας, γραβιέρα Τρύπας Κρήτης και μελίχλωρο Λήμνου, τυρί ιδανικό για μεζέ. Το μαγαζί εγκαινίασε αυτή την εβδομάδα τις "Γαστρονομικές Συναντήσεις", μία ιδέα που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε ένα γευστικό ταξίδι σε νησιά που αγαπήσαμε για τα πολύτιμα αγαθά τους.