Μακαρόνια με σάλτσα από μανιτάρια και κρασί για ένα απολαυστικό νηστίσιμο μεσημεριανό.
Τι θα χρειαστείς
340γραμ. μικρά μανιτάρια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο κόκκινο πιπέρι
¼ του φλιτζανιού λευκό κρασί
227γραμ. άβραστα μακαρόνια
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε ένα μέτριο τηγάνι πρόσθεσε το λάδι και στην συνέχεια το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και την κόκκινη πάπρικα. Έπειτα πρόσθεσε τα μανιτάρια και σοτάρισε για περίπου 2 λεπτά. Πρόσθεσε το κρασί και μαγείρεψε για άλλα 3 λεπτά. Πριν στραγγίξεις τα ζυμαρικά φύλαξε ¼ του φλιτζανιού νερό από τα ζυμαρικά. Πρόσθεσε τα ζυμαρικά και το νερό που είχες φυλάξει. Ανακάτεψε και σέρβιρε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.