Μακαρόνια με κιμά, pepperoni , πράσινη πιπεριά και μοτσαρέλα. Ένα απολαυστικό μεσημεριανό που σίγουρα μόλις φας την πρώτη πιρουνιά θα σου θυμίσει πίτσα.
Τι θα χρειαστείς
2 φλιτζάνια ζυμαρικά πένες με αυγά
½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι pepperoni κομμένο σε λεπτές φέτες
454γραμ. σάλτσα πίτσας
4 κουταλιές της σούπας γάλα
1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
Πώς θα το φτιάξεις
Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα πρόσθεσε το κρεμμύδι, τον κιμά, το σκόρδο και την πράσινη πιπεριά. Τσιγάρισε τα υλικά μέχρι ο κιμάς να πάρει ένα καφέ χρώμα. Πρόσθεσε τα ζυμαρικά σε ένα πυρέξ μαζί με το pepperoni, τη σάλτσα πίτσας και το γάλα. Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά. Πρόσθεσε και το μίγμα με τον κιμά μέσα στα μακαρόνια και ανακάτεψε. Ψήσε για 20 λεπτά στον φούρνο. Αφαίρεσε από τον φούρνο και πρόσθεσε την παρμεζάνα. Βάλε ξανά στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Βγάλε από τον φούρνο, σέρβιρε και καλή απόλαυση.