Ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, λίγο διαφορετικό και λίγο εξωτικό, που όμως μπορείτε να απολαύσετε όλες τις μέρες του χρόνου. Ο συνδυασμός μάνγκου και σοκολάτας θα σας ενθουσιάσει.
Κορμός με γέμιση μάνγκο και γλάσο σοκολάτας.
Υλικά:
Για το κέικ:
1 φλιτζάνι (125γρ.) αλεύρι
2/3 φλιτζανιού (125γρ.) κρυσταλλική ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
1/2 πορτοκάλι (ξύσμα)
Για τη γέμιση:
250γρ. μάνγκο
100γρ. ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Για το γλάσο:
150γρ. μαύρη σοκολάτα καλής ποιότητας
1/2 φλιτζάνι (120γρ.) μαλακό βούτυρο
1 1/4 φλιτζάνι (120γρ.) ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού ρούμι
Διαβάστε την εκτέλεση ΕΔΩ