Κεφτεδάκια με μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά από την μαμά Γιώτα!
Τι θα χρειαστείς
250γραμ. μοσχαρίσιο κιμά
250γραμ. χοιρινό κιμά
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο δυόσμο η μαϊντανό
1 αυγό
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
Λάδι για το τηγάνισμα
Πως θα το φτιάξεις
Βάλε τους δύο κιμάδες μέσα σε ένα μπολ και ανακάτεψε. Στην συνέχεια πρόσθεσε το τριμμένο κρεμμύδι και το τριμμένο σκόρδο. Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ψιλόκοψε το δυόσμο και ρίξτον μαζί με το αυγό μέσα στο μίγμα με τον κιμά. Ζύμωσε όλα τα υλικά μαζί με τις δύο φέτες μπαγιάτικο ψωμί που θα τις έχεις μουσκέψει από πριν. Πλάσε τον κιμά σε μικρά μπαλάκια και τηγάνισε σε καυτό λάδι. Σέρβιρε με όποιο ντιπ σου αρέσει (ταιριάζουν τέλεια με όλα τα ντιπ γιαουρτιού), με ρύζι ή (φυσικά) με τηγανιτές πατάτες!
Καλή όρεξη!