«Όχι στη Ντίνα τσαμπουκάδες!»: Η Χατζίδου κάνει παρατήρηση στη Σπυροπούλου και το Twitter τα πήρε!

dina

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει η αγαπημένη του ελληνικού Twitter

Τα στομάχια των παικτών του Survivor 2 γέμισαν χθες, Δευτέρα 12/2, των μεν «Διασήμων» με φαγητό (μακαρόνια) των δε «Μαχητών» με γλυκό (ντόνατς με σοκολάτα). Ωστόσο, και στις δυο αναμετρήσεις δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια και οι εκνευρισμοί.

Από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου, βεβαίως, ήταν η παρατήρηση της Ελένης Χατζίδου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έκανε το ελληνικό Twitter να πάρει φωτιά, καθώς μάλιστα η παρουσιάστρια είναι από τις αγαπημένες του!

Η Χατζίδου στη διάρκεια του αγώνα για τη διεκδίκηση του γλυκού είχε αγχωθεί καθώς η διαφορά στο σκορ την απομάκρυνε από την ελπίδα της να φάει επιδόρπιο, ενώ η Σπυροπούλου έδειχνε πολύ πιο χαλαρή…

Ο διάλογος τους είχε ως εξής:

«Είναι πολύ δυνατή, ρε συ η Ζωή! Είναι θηρίο! Εγώ την παίρνω για καλό τόσο καιρό; Μήπως για αυτό δεν αναδεικνύεται το ταλέντο μου; Επειδή παίζω με την Ζωή;», αναρωτήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γελώντας και η Ελένη Χατζίδου της απάντησε με σοβαρό ύφος: «Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε! Χάνουμε το έπαθλο τώρα και δεν είναι και λίγο! Είναι αγχωτική στιγμή». Και η Κωνσταντίνα απάντησε απλά: «Αισιοδοξία πάντα!»

Δες το video:

Τι ήταν να το πει αυτό η Χατζίδου στο «είδωλο» του Twitter; Τα σχόλια ήταν ενδεικτικά:

Twitter-1 Twitter-2 Twitter-3