Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το σουτιέν σου


Όλα αυτά που θέλεις να ξέρεις για το σουτιέν σου

Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να διαλέξουν σουτιέν αλλά και να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό νούμερο για αυτές και ποιο θα τις «βολεύει» περισσότερο. Παρακάτω σου παραθέτουμε κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για αυτό το λατρευτό αλλά ιδιαίτερο εσώρουχο .

Πώς καταλαβαίνεις εάν το σουτιέν σου δεν σου εφαρμόζει σωστά; Φαντάσου πως το σουτιέν σου προσπαθεί να σου μιλήσει, όταν γυρίσεις σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα, πριν το βγάλεις, παρατήρησε εάν σε ενοχλεί και σε ποια σημεία αλλά και τι αισθήσεις σου δίνει. Μήπως αισθάνεσαι το κούμπωμα πίσω στην πλάτη σου; Ή η μια τιράντα σου πιέζει την ωμοπλάτη; Ξέρεις ότι κάτι σε ενοχλεί όμως κάποιες φορές είμαστε τόσο απασχολημένες που δεν παίρνουμε χρόνο να παρατηρήσουμε σε ποιο σημείο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβεις εάν το μέγεθος του σουτιέν σου είναι σωστό: φόρεσε ένα στενό λευκό t-shirt έτσι ώστε το σουτιέν σου να φαίνεται καθαρά από μέσα, έπειτα παρατήρησε στον καθρέφτη υπάρχει σε κάποιο σημείο «βαθούλωμα» ή εάν σου είναι στενό.

Το σχήμα που έχει το στήθος σου είναι βασικός παράγοντας στην επιλογή του σουτιέν σου. Μπορεί δύο γυναίκες με στήθος ίδιου μεγέθους να χρειάζονται διαφορετικό σουτιέν λόγω του ότι το στήθος τους έχει διαφορετικό σχήμα.

Εάν νιώθεις συνέχεια τις τιράντες του σουτιέν σου να πέφτουν, μπορεί να οφείλεται σε κακή στάση του σώματος ή επειδή οι ωμοπλάτες σου έχουν μια κλίση προς τα κάτω. Εάν ενοχλούν μπορείς αρχικά να προσπαθήσεις να φτιάξεις ξανά τις τιράντες, καθώς όσο περνάει καιρός χαλαρώνουν και μπορεί να αλλάξουν θέση, ή να επενδύσεις σε ένα σουτιέν με τιράντες που δένουν στο λαιμό.

Δεν χρειάζεσαι πολλά σουτιέν. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρκετά σουτιέν τα οποία δεν χρειαζόμαστε. Χρειάζεσαι 2 στο χρώμα του δέρματος σου και ένα μαύρο. Έπειτα 2 στράπλες στα ίδια χρώματα και ένα lounge bra για τις ιδιωτικές σου στιγμές.

Εάν φοράς το ίδιο σουτιέν κάθε μέρα πρόκειται να χαλάσει πολύ γρηγορότερα και να χάσει τη φόρμα του και την ελαστικότητα του.

Εάν φοράς το σουτιέν σου αρκετές φορές μες την εβδομάδα πρέπει να το πλένεις τουλάχιστον μια φορά την μέσα σε αυτή όπως επίσης και εάν ιδρώνεις αρκετά.

Ο ιδανικότερος τρόπος για να πλύνεις το σουτιέν σου είναι στο χέρι. Εάν όμως δεν μπορείς να το πλύνεις έτσι και χρησιμοποιείς το πλυντήριο σου, βάλε το σε μια υφασμάτινη σακούλα έτσι ώστε να μη φθαρεί το σύρμα του.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας