Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τη δεύτερη σεζόν του 13 reasons why


H πετυχημένη σειρά επιστρέφει δυναμικά με νέο κύκλο επεισοδίων

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος μετά από την ανακοίνωση του Netflix, ότι η σειρά που καθήλωσε έφηβους και ενήλικες, 13 reasons why, θα συνεχίσει με δεύτερη σεζόν, η στιγμή λοιπόν επιτέλους πλησιάζει. Η σειρά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έδωσε το Netflix στις 30 Απριλίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα, οπότε μαζευτείτε με τους φίλους σας, πάρτε ποπ κορν και ετοιμαστείτε για τη δεύτερη σεζόν που θα μας καθηλώσει μπροστά στις οθόνες μας!

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν μέχρι στιγμής:

-Η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Μαΐου. Το κανάλι ανακοίνωσε τέλη Απριλίου την ημερομηνία της πρεμιέρας με ένα μυστηριώδες trailer. Τι συμβαίνει με όλες αυτές τις polaroids; Και γιατί το πρόσωπο της Hannah ταυτίζεται με του Clay;

View this post on Instagram

The tapes were just the beginning. May 18.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

-H Hannah εξακολουθεί να είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία αλλά και το κεντρικό πρόσωπο της σειράς. Σύμφωνα με παραγωγούς της σειράς, η δεύτερη σεζόν θα «ερευνήσει» ποιος οφείλεται για το θάνατο της Hannah ενώ θα λάβουμε και αρκετές πληροφορίες για το παρελθόν της.

-Θα υπάρχει αφηγητής όμως δεν θα είναι η Hannah. Δεν θα ακούσουμε άλλες κασέτες της.

View this post on Instagram

Maybe this time you'll listen.

A post shared by Hannah Baker (@itsmehannahbaker) on

-Η δεύτερη σεζόν θα εξερευνήσει αρκετά τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία μας «μεγαλώνει» τα αγόρια για να γίνουν άντρες και τα κορίτσια για να γίνουν γυναίκες αλλά και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα και στις δύο περιπτώσεις.

-Η ιστορία της Jessica θα μας απασχολήσει αρκετά στη 2η σεζόν, όσο εκείνη προσπαθεί να αναρρώσει και να επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

View this post on Instagram

It was a hot chocolate friendship.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

-Θα δούμε την ιστορία της Hannah μέσα από τα μάτια και άλλων πρωταγωνιστών. Αυτή η σεζόν θα μας αποκαλύψει γεγονότα που επηρέασαν την πλοκή της ιστορίας και δεν γνωρίζαμε καλύπτοντας μας έτσι αρκετά κενά για τη ζωή της.

-Ο Bryce θα έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες των πράξεων του, ιδιαιτέρως για το ότι βίασε τη Jessica στο πάρτι της και τη Hannah στο σπίτι του.

-Η 2η σεζόν διαδραματίζεται λίγους μήνες μετά από τα γεγονότα που είδαμε στο finale της 1ης σεζόν.

View this post on Instagram

Is that a boy/girl thing or a Clay/Hannah thing?

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

-Θα δούμε τουλάχιστον 7 νέα πρόσωπα.

-Η Selena Gomez συμμετέχει ως executive producer και σε αυτή τη σεζόν.

-Θα παίζει ένα ενημερωτικό video πριν την έναρξη της κάθε σεζόν, στο οποίο ηθοποιοί από το καστ της σειράς θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές πώς να αντιμετωπίσουν το ιδιόμορφο περιεχόμενο και με ποιον μπορούν να μιλήσουν εάν αντιμετωπίζουν παρόμοια συναισθήματα.

-Θα γίνει δίκη.

-Δεν θα δούμε άλλη σκηνή αυτοκτονίας στη σειρά.

Οι κασέτες ήταν απλά η αρχή…

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας