6 όμορφα χτενίσματα για σένα που είσαι φοιτήτρια

μαλλιά + φοιτήτρια

Το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας απασχολεί όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας. Από την εποχή του σχολείου με τους πειραματισμούς σε χρώματα, κουρέματα, κοτσίδες μέχρι τα εργασιάκα χρόνια που το (πιθανό) dress code επιβάλλει και ανάλογο hair look, όλες θέλουμε να τα ...έχουμε καλά με τα μαλλιά μας!

Εμείς, όμως, λέμε να σταθούμε σ' αυτή την περιόδο της ζωής μας που πηγαίνουμε στο Πανεπιστήμιο ή στη Σχολή, αυτά τα χρόνια της μετάβασης από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή. Και που οι πειραματισμοί μας με το στιλ και τα μαλλιά μας αρχίζουν σιγά - σιγά να κατασταλάζουν κάπου...

Αν, λοιπόν, είσαι φοιτήτρια και κάθε πρωί έχεις το ίδιο δίλημμα - και πώς να κάνω σήμερα τα μαλλιά μου, που δεν πρόλαβα και να τα λούσω; - σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες:

1- Διπλές πλεξούδες: Μία δεξία, μία αριστερά, και μπορεί να σε κάνουν να μοιάζεις  "κοριτσάκι", αλλά ...είσαι!

View this post on Instagram

А что вас заставляет улыбаться по утрам? 😍Сегодняшнему солнечному дню я широко улыбаюсь дома с чашкой кофе🙈🌞умею радоваться простым вещам, поэтому меня редко можно увидеть грустной🙅🏼 #ЖивиПрекрасным - именно к этому призывает @pandorarussiaofficial 😍 Радуйтесь мелочам и радуйте близких❤️И обязательно делитесь своими маленькими радостями и ежедневными победами со своими подписчиками, выкладывайте фото с хештегом #DoSeeTheWonderful 💎 по этому хештегу я буду находить ваши фото и лайкать💟 #DoPandora #PandoraFriend

A post shared by M È Z E N O V A (@mezenova) on

2- Straight hair: Κοινώς, κάνε τα μαλλιά σου ολόισια, η πιο απλή και μοντέρνα λύση στην οποία μπορείς να καταφύγεις.

3- Πλεξούδα από ψηλά: Αν δεν θες τα girly πλεξουδάκια, δοκίμασε μια μεγάλη και εντυπωσιακή πλεξούδα την οποία θα πιάσεις από ψηλά.

View this post on Instagram

Lovely dream 💫

A post shared by Amélie (@ameliecheval31) on

4- Καρέ με αφέλειες: Σ΄αυτή την όμορφη φάση της ζωής σου μπορείς να δοκιμάσεις ωραία πράγματα και στα μαλλιά σου, όπως ένα καρέ με αφέλειες. Εξάλλου, στην ηλικία σου τα μαλλιά μακραίνουν ακόμα γρήγορα (αν δεν τα έχεις φυσικά ταλαιπωρήσει με βαφές και ντεκαπάζ).

View this post on Instagram

Olhem essa franja e essas cores 😍😍

A post shared by CabeloCurto / ShortHair (@cabelocurtobr) on

5- Ατημέλητος χαμηλός κότσος: Το πιο απλό χτένισμα που μπορείς να κάνεις όταν βιάζεσαι ή όταν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου. Βασικά, είναι ένα χτένισμα που θα σε βολέψει σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.

6- Sleek ponytail: Eίσαι λίγο πιο κλασική στο στιλ σου; Δεν θες την αναμελιά των ατημέλητων κότσων και τις γλυκιές πλεξούδες; Μια κοτσίδα, την οποία θα πιάσεις από ψηλά αφού πρώτα έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου, θα σου εξασφαλίσει το αυστηρό και "γυνακείο"που θέλεις τώρα που ετοιμάζεσαι για να μπεις στον εργασιακό βίο.