Χάρισε στα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Οι ζωγραφιές των παιδιών.

Ο ΟΠΑΠ, για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για τρίτη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια».

Χιλιάδες παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS» έχουν ζωγραφίσει το δώρο που θέλουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ευχές.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Τα Eυχοστολίδια στο Athens Metro Mall

Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ενεργά, αφού όσοι επισκεφθούν τα τέσσερα πολυκαταστήματα μπορούν να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών επιλέγοντας μια παιδική ζωγραφιά – ευχή και  αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Η  παράδοση του δώρου γίνεται στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα και οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική προσφορά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στόχος του ΟΠΑΠ είναι να γίνουν πραγματικότητα όσο το δυνατόν περισσότερες παιδικές ευχές, αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών υλοποιώντας έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν.

Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν, αφορούν κατασκευαστικές, επισκευαστικές και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων στα «Παιδικά Χωρία SOS» και σε 5 σωματεία του δικτύου της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει περισσότερα από 5.000 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχει υλοποιήσει έργα υποδομής σε περισσότερα από 10 ιδρύματα και σωματεία των φορέων που συμμετείχαν το προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Επισκεφθείτε λοιπόν  τις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής του ΟΠΑΠ και ζωντανέψτε τις ευχές χιλιάδων παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS».