Φόρεμα + sneakers: Πώς τα συνδύασε η Κατερίνα Καινούργιου;!

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια κάνει ένα συνδυασμό που δεν είναι αρκετά εύκολος

Η μόδα δεν έχει κανόνες, οι κανόνες είναι μόνο στο μυαλό μας. Έχει κάποιες ευκολίες όταν θες να πετύχεις στιλάτες εμφανίσεις, έχει και κάποιους λιγότερο εύκολους ...γρίφους. Όπως, το πως θα μπορούσες να φορέσεις ένα φόρεμα με αθλητικά παπούτσια. Πόσω μάλλον, ένα στενό μίνι φόρεμα!

Η Κατερίνα Καινούργιου το έκανε και μάλιστα επιλέγοντας το κομψό little black dress: στο Instagram θα την δεις να ποζάρει μ' ένα πολύ στιλάτο little black dress (από τη συλλογή της Lynne) και ένα ζευγάρι μοντέρνα sneakers (από τη New Balance), επίσης σε μαύρο χρώμα.

Σε μαύρο χρώμα είναι το μανικιούρ της και η μοναδική πινελιά στο total black look της, με casual και chic χαρακτήρα, ήταν το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, ενώ φορούσε και χρυσά κοσμήματα.

Βεβαίως, ο συνδυασμός της είναι αρκετά τολμηρός, αλλά αυτό το στιλ μπορεί να "λειτουργήσει" εφόσον μπορείς να το υποστηρίξεις. Η Καινούργιου, όμως, έκανε και ένα άλλο συνδυασμό μ' αυτό το φόρεμα που είναι και πιο κοντά στο δικό της στιλ: το φόρεσε με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες με φιάπα και ankle strap.