Φτιάχνουμε μόνοι μας τέλεια «Βάζα λάμψης» για τη βεράντα

tumblr_m9e6r75XXU1r2vn06o1_500

Κι αν οι καιροί μας τα φέρνουν δύσκολα εμείς θα κάνουμε ό τι μπορούμε για να βάλουμε ξανά λίγη λάμψη στη ζωή μας ή τουλάχιστον στον μικρό προσωπικό μας χώρο όπου χαλαρώνουμε και καλούμε τους φίλους για "ψυχανάλυση" κι επιτραπέζια.

Χωρίς έξοδα και σπατάλες δείτε πως θα κάνετε το μπαλκόνι ή της βεράντα σας παραμυθένια! Θα φτάξουμε μαζί «Βάζα λάμψης» ή αλλιώς Glow Jar Tutorial!

Χρειάζεστε περίπου μόνο δύο λεπτά για να τα φτιάξετε και το κόστος τους είναι μόνο 20 σεντς ανά κομμάτι.

Είναι εκπληκτικά το βράδυ σ’έναν υπαίθριο γάμο για να διακοσμούν την εκκλησία ή την δεξίωση ή ακόμα και για την διακόσμηση της αυλής σας.

Για την κατασκευή θα χρειαστείτε:

  • - βάζο
  • - δύο Sticks Glow
  • - ψαλίδι
  • - λαστιχένια γάντια
  • - γυαλιά ασφαλείας

(η κατασκευή αυτή προορίζεται για έναν ενήλικα, όχι για παιδιά χωρίς εποπτεία)

* Τα Sticks Glow θα τα βρείτε στα Jumbo (ένα πακέτο των 15 με 1.50 ευρώ) και το βάζο θα το ξεθάψετε από το ντουλάπι σας.

 Πως θα το φτιάξετε

  1. Ξεκινήστε παίρνοντας 2 ραβδιά λάμψης και κόψτε τα μέσα στο βάζο (φορώντας τα γάντια για να μην χυθεί το υγρό λάμψης στα χέρια σας)
  2. Ανακινήστε κάθε ραβδί λάμψης, μέχρι να αδειάσει όλο το περιεχόμενό του. (Θα παρατηρήσετε μέσα στο βάζο και μικρά κομμάτια που μοιάζουν με πλαστικό μαζί με το υγρό αλλά προσέξτε γιατί είναι γυαλί)
  3. Καθαρίστε τα κομμάτια του ραβδιού μέσα από το βάζο για να έχει μόνο το υγρό.
  4. Αυτό ήταν όλο!!! Τελειώσατε... Πηγαίνετε τώρα κάπου σκοτεινά και απολαύστε τα υπέροχα βαζάκια σας!! (θα λάμπουν για περίπου μία ώρα).