Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Άρη Γούτο

floridu

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή παντρεύτηκε

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύντροφός της, Άρης Γούτος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το Σάββατο 14/04 στο Δημαρχείο της Βούλας. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί (σε περίπου δύο μήνες από τώρα) την κορούλα του, αφού η ελληνοιταλίδα δημοσιογράφος κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Άρης Γούτος μετά τον γάμο τους

florida

Βεβαίως, η Φλορίντα επέλεξε το Happy Day για να μοιραστεί τις λεπτομέρειες του γάμου της και να δείξει φωτογραφίες από την τελετή.

«Επιτέλους παντρεύτηκα κι εγώ και χάρηκε και η μανούλα μου! Σάββατο μεσημέρι, δώδεκα η ώρα περίπου, εμείς οι πιο κοντινοί συγγενείς, ήμασταν περίπου 20 άτομα… Μάλιστα, έγινε και κάτι πολύ αστείο. Στο τέλος της διαδικασίας, ο Δήμαρχος της Βούλας είπε στον Άρη: “Κοίταξε, Άρη, επειδή είναι η τελευταία υπογραφή, σε ξαναρωτάω… Είσαι σίγουρος;”. Γελάσαμε, αλλά εγώ συγκινήθηκα πολύ και δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα με έπιαναν τα… ζουμιά! Συγκινήθηκα πολύ, ο Άρης ήταν πιο ήρεμος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο… Είναι φανταστικός ο πολιτικός γάμος», είπε μεταξύ άλλων η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ αποκάλυψε ότι βεβαίως θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος μαζί με βάφτιση, αλλά βεβαίως αυτή τη στιγμή το μυαλό του ζευγαριού είναι στη γέννηση της κόρη τους

Δες το video:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας