Φιλέτο σολομού μαριναρισμένο με σάλτσα μελιού. Για ένα υγιεινό και νόστιμο βραδινό που σίγουρα θα αρέσει σε όλη την οικογένεια.
Τι θα χρειαστείς
2 φιλέτα σολομού
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
Προθέρμανε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτύπησε ελαφρά όλα τα υλικά εκτός από τον σολομό. Σε ένα ταψί τοποθέτησε μια λαδόκολλά και από πάνω τον σολομό. Με ένα κουτάλι περιέχυσε τον σολομό με το μίγμα μελιού. Έπειτα δίπλωσε την λαδόκολλα και τύλιξε τον σολομό λες και τυλίγεις ένα δώρο. Προσπάθησε να είναι καλυμμένο από παντού. Τοποθέτησε στον φούρνο και ψήσε για 15-20 λεπτά.