Τι φόρεσε στα γενέθλια της η Φαίη Σκορδά;

Φαίη Σκορδά

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας τής ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα (9/2) η Φαίη Σκορδά και γίνεται 38 χρονών! Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» στον Ant1 έχει άριστη σχέση με τους συνεργάτες της οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Αρχικά, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου είπε στη Φαίη ότι της έχουν μία έκπληξη και η παρουσιάστρια φάνηκε απογοητευμένη καθώς σε λίγη ώρα θα έβγαιναν σε διαφημίσεις, και είπε χαρακτηριστικά «Τώρα θα γίνει; Αφού τώρα σε λίγο θα πάμε σε διαφημίσεις, τόσο μικρή θα είναι η έκπληξη;». Στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο και έπειτα οι συνεργάτες της εκπομπής εισέβαλλαν στο πλατό με μία τούρτα… υπερπαραγωγή! Η χαρά της Φαίης ήταν φανερή όπου με ένα διάπλατο χαμόγελο στο πρόσωπο φίλησε όλους τους συνεργάτες της που κρατούσαν μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η Σκορδά επέλεξε ένα μπλε σκούρο φόρεμα με κάθετες άσπρες ρίγες το οποίο συνδύασε υπέροχα με φούξια γόβες! Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ανέμελα ενώ το έντονο φούξια κραγιόν της συμπλήρωνε ιδανικά το look της!