Φαίη Σκορδά - Σάσα Σταμάτη: Οι πρώην συνεργάτιδες στο ίδιο event

Σταμάτη + Σκορδά

Πού βρέθηκαν οι δυο παρουσιάστριες;

Η επαγγελματική τους, και φιλική, σχέση μετράει σχεδόν 7 χρόνια, από τότε που η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο πάνελ του «Πρωινού» στο Mega, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όμως, η δημοσιογράφος αποφάσισε ότι φέτος ήρθε η στιγμή να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο και τελικά η πρόταση της ήρθε από τον ΣΚΑΪ όπου ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Oh La La” τα Σαββατοκύριακα.

Πολλοί, λοιπόν, αναρωτήθηκαν αν με την αποχώρησή της από την ομάδα της Σκορδά, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις τους – κάτι που, όμως, δεν φαίνεται να «πατάει» πουθενά, πόσω μάλλον που η Σάσα Σταμάτη κάθε φορά στις δηλώσεις της λέει ότι δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε

«Πέρασα 7 χρόνια τέλεια! Ήταν για μένα σχολείο το Πρωινό! Έμαθα πάρα πολλά πράγματα με τη Φαίη και τον Γιώργο, σε εκείνους οφείλω ότι ξεκίνησα στην τηλεόραση κι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ. Ήμασταν σαν οικογένεια, ζήσαμε γέννες, όλα… Ήμασταν φίλοι, εγώ δένομαι. Καμία κακία και κανένα κόμπλεξ, δεν έγινε κάτι», δήλωσε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κού Κου».

Ωστόσο, αυτή ακριβώς η εμφάνιση έκανε πολλούς να μιλήσουν για «χτύπημα» της Σάσας στη Φαίη, αφού επέλεξε την ανταγωνιστική της εκπομπή για να παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη ως κεντρική παρουσιάστρια. Παρ’ όλο, που σ’ αυτή ακριβώς τη συνέντευξη η Σταμάτη «λύγισε» μιλώντας για την πρώην συνεργάτιδά της (!).

Και η Φαίη, πάντως, όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε γίνει γνωστό ότι αποχωρεί από το πάνελ της η Σάσα είχε δηλώσει: «Την αγαπώ τη Σάσα [...] Δεν είναι ότι μου λείπει στην εκπομπή, μου λείπει σαν Σάσα.»

Στο πάρτι που οργάνωσαν στο Zonar’s o δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγός του, Αγγελική, έδωσαν το «παρών» τόσο η Φαίη όσο και η Σάσα …όμως δεν συναντήθηκαν ποτέ, αφού έφτασαν σε διαφορετικές ώρες. Η Σταμάτη, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα στιγμιότυπα της βραδιάς, έφτασε νωρίς, ενώ η Σκορδά έφτασε αργότερα- όταν είχε αποχωρήσει η δημοσιογράφος.

Προφανώς, πρόκειται για κάτι τυχαίο, που όμως εύκολα μπορεί να πυροδοτήσει εκ νέου φήμες για τη σχέση ανάμεσα στις δυο πρώην συνεργάτιδες. Ενώ κατι μας λέει ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα γίνει κάποια στιγμή...

 

Η Σάσα Σταμάτη με τη Νεσχάν Μουλαζίμ

Η Σάσα Σταμάτη με τη Νεσχάν Μουλαζίμ

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας