Φαίη Σκορδά: Δεν θα πιστέψεις τι ντύθηκε για τις απόκριες μαζί με τους γιους της!


Η παρουσιάστρια ντύθηκε για τις απόκριες παρέα με τους δύο γιους της 

Η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν βάζει τίποτα πάνω από την ευτυχία των δύο γιων της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του Ant1 μπορεί να εργάζεται σκληρά τις καθημερινές και να προσπαθεί να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων της στην απαιτητική πρωινή της εκπομπή, αλλά η πιο δύσκολη δουλειά για την Φαίη είναι αυτή της μαμάς.

Ως full time mommy λοιπόν, δεν παίρνει ρεπό ούτε τα Σαββατοκύριακα- κάθε άλλο! Τότε είναι που αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα της παιδιά και κάνουν μαζί δημιουργικές δραστηριότητες. Σήμερα μάλιστα, ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση και όχι μια ακόμη Κυριακή για την Φαίη, καθώς οι απόκριες είναι εδώ, με τα μασκέ πάρτυ να έχουν ήδη ξεκινήσει, και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στολές που επέλεξε τόσο για αυτήν όσο και για τους γιους της.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου δημοσίευσε ένα Instastory με τρεις στολές, δυο αγορίστικες και μία γυναικεία. Συγκεκριμένα ήταν: Πριγκίπισσα, Batman και Ninja.

Δες τις στολές τους στο : Peoplegreece.com