Υποβρύχιο Χίου Σαράντης σε Μαστίχα και Βανίλια: Γλυκό ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια

adult-1807500_1280

Το παραδοσιακό ελληνικό κέρασμα Υποβρύχιο Χίου Σαραντης έρχεται με δύο νέες απολαυστικές γεύσεις, βανίλια και μαστίχα για να μας ταξιδέψει στις γεύσεις των παιδικών μας χρόνων. Κατάλευκο και αρωματικό το γλυκό υποβρύχιο είναι ο απόλυτος σύντροφος του καλοκαιριού και η παραδοσιακή χιώτικη συνταγή της εταιρεία Σαραντής μας προσκάλει σε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Βρείτε τις συσκευασίες με τη νέα ιδιαίτερη ετικέτα  που «παντρεύει» τη κλασική αξία με τη μοντέρνα εμφάνιση και σηματοδοτούν τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας Σαραντής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργείας Σαραντής, η κορυφαία εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων, πιστή στους δεσμούς της με τον τόπο καταγωγής της ενισχύει την τοπική κοινωνία. Με την αγορά κάθε συσκευασίας Υποβρυχίο Χίου με γεύση βανίλια και μαστίχα η Σαραντής προσφέρει μέρος των εσόδων της στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΑΙΓΑΙΟΥ στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν.

Αναζητήστε και εσείς στα supermarkets τις δύο νέες γεύσεις υποβρύχιο Χίου Σαραντης και θυμηθείτε τη γλύκα των παιδικών σας χρόνων. Γιατί η γλύκα είναι στα απλά!

YPOVRYXIO PACKSHOT MASTIHA FINAL YPOVRYXIO PACKSHOTS VANILLA FINAL