Υπέροχες ιδέες διακόσμησης από το Pinterest

deco

Ποιο είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο στο οποίο θα μπεις για να "χαζέψεις" εικόνες διακόσμησης; Μα, φυσικά το Pinterest, που λειτουργεί ως "λεύκωμα ιδεών" για πράγματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε: μαλλιά, ρούχα, παπούτσια, συνταγές, διακόσμηση, DIY.

Επειδή, λοιπόν, κι εμάς μας αρέσει να χαζεύουμε ιδέες για ανανέωση του χώρου και των δωματίων του σπιτιού μας στο Pinterest, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας εικόνες που πραγματικά θα θέλαμε να δοκιμάσουμε στο δικό μας σπίτι:

1- Σαλόνι: Οι πίνακες στους τοίχους, τα φυτά και οι πολυθρόνες χαρίζουν μια ζωντάνια και μια φρεσκάδα, με μοντέρνα αισθητική, στον χώρο.

1-

2-Κουζίνα: Τα σκαμπό στον πάγκο της κουζίνας είναι μια μοντέρνα επιλογή, όπως και τα γλαστράκια με βότανα που θα χρησιμοποιήσεις στη μαγειρική.

6-

3- Τραπεζαρία: Ένα μακρύ ξύλινο τραπέζι είναι άνετο, και εξυπηρετεί καλύτερα.

5-

4- Σαλόνι: Ένας χρωματιστός καναπές θα δώσει μια ποπ νότα στον χώρο, και είναι μια διαφορετική από τις συνηθισμένες επιλογή.

4-

5-Κρεβατοκάμαρα: Μια αφίσα σε κάδρο, όμορφα μαξιλάρια και ένα ντιζαϊνάτο φωτιστικό θα κάνουν το υπνοδωμάτιο σου ιδιαίτερο.

2-

6- Μπάνιο: Τα λευκά πλακάκια κάνουν ένα μικρό χώρο να δείχνει μεγάλος, ενώ οι παστέλ πινελιές χαρίζουν ηρεμία, όπως και τα μικρά γλαστράκια.

3-