«Τρέχει» το μακιγιάζ των ματιών σου; Ακολούθησε αυτά τα tips και δεν θα συμβεί ποτέ ξανά


Θα μείνει ανέπαφο μέχρι να αποφασίσεις εσύ να το αφαιρέσεις

Δουλειά, χριστουγεννιάτικα ψώνια (ναι, κάποιοι ξεκινάμε από τώρα), βόλτες και οτιδήποτε άλλο κάνουμε καθημερινά είναι αρκετά για να δείχνει το μακιγιάζ μας στο τέλος της ημέρας «λιωμένο». Ένα από τα σημεία που χαλάνε πιο εύκολα στο makeup είναι των ματιών, το οποίο μας κάνει πολύ εύκολα να μοιάζουμε με panda, λίγες ώρες μετά την εφαρμογή των προϊόντων.

Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό και αν ακολουθήσετε και εσείς τα παρακάτω tips που ανακαλύψαμε, το μολύβι, η mascara και οι σκιές θα μένουν ακούνητα στα μάτια σας μέχρι να αποφασίσετε εσείς να τα αφαιρέσετε.

Πώς δεν θα τρέχει το μακιγιάζ των ματιών σας

Σωστή βάση
Μην φοράτε υπερβολική ποσότητα κρέμας ματιών πριν το μακιγιάζ. Εννοείται πρέπει να φοράτε πρωί και βράδυ, απλά πριν το μακιγιάζ περιορίστε την ποσότητα γιατί αλλιώς θα κάνει τα προϊόντα να «γλιστράνε» από τα βλέφαρα σας.

Primer
Το απόλυτο μυστικό είναι ένα και ακούει στο όνομα primer. Αν τα βλέφαρα σας τείνουν να είναι λιπαρά, εφαρμόστε πριν από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ένα primer για σκιές, γεγονός που θα κάνει και τα χρώματα των σκιών να δείχνουν πιο έντονες.

Πούδρα
Αφού απλώσετε το concealer στα βλέφαρα σας, περάστε από πάνω λίγη ματ πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Αυτό θα «τραβήξει» την περιττή λιπαρότητα και θα «ασφαλίσει» το μακιγιάζ στη θέση του.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας