Το Bachelorette της Tatiana Santo Domingo πριν τον γάμο με τον πρίγκιπα Ανδρέα

tatiana

Στις 31 Αυγούστου, ο πρίγκιπας Andrea Casiragh του Μονακό θα παντρευτεί την Tatiana Santo Domingo. Η μελλοντική πριγκίπισσα έκανε ένα βασιλικό bachelorette σε πολυτελή θαλαμηγό για να γιορτάσει την περίσταση.

Η θεία της Tatiana, η Lauren Santo Domingo, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το πολυτελές πάρτι όπου φαίνονται οι καλεσμένες ντυμένες στα άσπρα και με λουλούδια στο κεφάλι. Η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και κρατούσε στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι.

Η Tatiana είναι κόρη του (εκλιπόντος) Julio Santo Domingo, του δεύτερου πιο πλούσιου άντρα στην Κολομβία. Η σχέση της κληρονόμου με τον πρίγκιπα Ανδρέα κρατάει εδώ και εφτά χρόνια ενώ έχουν μαζί κι ένα αγοράκι, τον Sacha, που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο. Η Tatiana έχει τη σειρά ρούχων, Muzungu Sisters, με τη φίλη της Dana Alikhani, μία από τις γυναίκες που συμπεριλήφθη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες του 2010!

Ο γάμος του πρίγκιπα Ανδρέα και εγγονού της Grace Kelly θα γίνει σε κλειστό κύκλο, ενώ δεν είναι η μόνη χαρά που περιμένει η βασιλική οικογένεια: η μικρή αδερφή του Ανδρέα, Charlotte, θα παντρευτεί τον ηθοποιό Gad Emaleh το ερχόμενο φθινόπωρο!

Η Tatiana Santo Domingo με τον πρίγκηπα Andrea Casiraghi

H μικρή αδερφή του Ανδρέα, Charlotte, με τον αρραβωνιαστικό της Gad Emaleh

Ο μικρός Sacha στην αγκαλιά της μητέρας του

Η Dana Alikhani με την Tatiana Santo Domingo

Το πολυτελές bachelorette της Tatiana