Το baby shower της Δούκισσας Νομικού: Ποιο όνομα θα πάρει ο γιος της;

Δούκισσα + Νομικού

Πλησιάζουν οι μέρες για να γεννήσει και οι φίλες της τής ετοίμασαν baby shower

Η Δούκισσα Νομικού μπήκε στον μήνα της και οι μέρες για να γεννήσει πλησιάζουν. Οι φίλες της, λοιπόν, φρόντισαν να της ετοιμάσουν ένα baby shower και έφεραν γλυκά και δώρα στο σπίτι για να γιορτάσουν το γεγονός.

«Αν έχεις καλές φίλες, ένα χαλαρό μάζεμα στο σπίτι μετατρέπεται στη στιγμή σε φανταστικό "baby shower"! Περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ», έγραψε η Δούκισσα στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram και στις οποίες μπορείς κανείς την τούρτα και τα γλυκά για τον μπέμπη!

Μάλιστα, με τις φωτογραφίες ήρθε και η αποκάλυψη του ονόματος που η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα δώσουν στον γιο τους και αυτό είναι Σάββας, δηλαδή το όνομα του πατέρα του Δημήτρη.

Εξάλλου, η Δούκισσα Νομικού το είχε δηλώσει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ ότι με τον σύζυγό της σκόπευαν να ακολουθήσουν την παράδοση,  δηλαδή να πάρει ο γιος τους το όνομα του παππού. «Δεν θα δώσουμε κάποιο άσχετο όνομα μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίο ή ξεχωριστό. Θέλουμε να συνεχίσουμε την παράδοση των παππούδων μας.», είχε δηλώσει στη συνέντευξη. 

Και το κουτάκι με τα γλυκά που αποκαλύπτει το όνομα του γιου της:

shower