Το φάουλ του Παλατιού με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle

Markle

Γιατί το ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δέχτηκαν αρνητική κριτική; 

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry επιβεβαίωσαν μέσω των επίσημων social media του Παλατιού την εγκυμοσύνη, όμως δεν περίμεναν ότι θα δεχθούν αρνητική κριτική για τη μέρα που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν.

Meghan Markle: Η πρώτη εμφάνιση της που βλέπουμε την κοιλίτσα της

Η 15η Οκτωβρίου, η μέρα που το Παλάτι ανακοίνωσε στο Instagram και το Twitter την εγκυμοσύνη, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την ευαισθητοποίηση για τη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την επιλογή της μέρας ως «άκαρδη», αλλά και πολλούς να σχολιάζουν ότι μπορεί το ζευγάρι αλλά και το Παλάτι να μην το γνώριζε.

Η μέρα ευαισθητοποίησης για τη νεογνική απώλεια αφορά στις αποβολές, στο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου των βρεφών αλλά και στη θνησιγενεία, για αυτό θεωρήθηκε άκομψο εκ μέρους του Παλατιού να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα εκείνη την ημέρα.

«Σκέφτηκε κανείς να ενημερώσει το Kensington είναι η παγκόσμια μέρα νεογνικής απώλειας; Δεν θα πείραζε να το ανακοίνωναν αύριο» γράφει ένας χρήστης του Twitter, ενώ κάποιος άλλος  σκέφτηκε ότι «το timing δεν ήταν καλό, αλλά φαντάζομαι ότι απλά δεν το ήξεραν».

Διαβάστε περισσότερα Royal θέματα στο gynaikamagazine.gr