Το τηλεοπτικό μέλλον της Σπυροπούλου..!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τεράστια αδυναμία στον Μπρούνο

Περίοδος αναβρασμού για τα κανάλια, αφού ετοιμάζουν τα προγράμματα τους και στήνουν καινούργιες ομάδες. Κι ενώ όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, υπάρχει κι ένα πρόσωπο που κανείς δεν ξέρει αν θα έχει εκπομπή του χρόνου: κι αυτή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» αποχαιρέτησε οριστικά το τηλεοπτικό της κοινό, μετά από τρία χρόνια, τον Ιούνιο και από τότε απολαμβάνει, μέχρι στιγμής, τις διακοπές της. Το γεγονός σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στη σημερινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ενώ είχαν ετοιμάσει και ένα video με όλη την πορεία της παρουσιάστριας στον Alpha.

«Πολλοί θα πιστεύουν ότι η Κωνσταντίνα θα κάνει το ραντεβού της αυτή την περίοδο, παρ’ όλα αυτά δεν πτοείται και κάνει διακοπές… και περνάει καλά!» είπε η Κατερίνα και συνέχισε: «Ό,τι ραντεβού ήταν να γίνουν, έχουν γίνει. Θα ξεκινήσουν πάλι μετά τις 17 – 18 Αυγούστου να γίνονται κάποια… Στον Ant1 δε θα είναι, ούτε στο Έψιλον δεν είναι κάπου, θα το γνωρίζαμε, στον Alpha δεν θα είναι, ούτε στο Star, οπότε μήπως με τον ΣΚΑΪ έχει καμία κουβέντα;

Εσείς πιστεύετε ότι θα κάνει κάτι του χρόνου; »

Η απάντηση στο video - όπως και το αφιέρωμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: